Direktlänk till inlägg 24 november 2007

HP Wartas tränare interjuvad!

Av Handbollsbladet Since 2007 - 24 november 2007 21:22

USM FÖR HERRJUNIORERNA

Nu till helgen spelar herrjuniorerna steg 3 i USM. Här kommer en intervju med Dennis Jonasson och spelprogram. Undertecknad fick idag på lunchen tag i Dennis Jonasson tränare för herrjuniorerna sedan 3 år tillbaka. Under dom tre åren har laget kommit 2:a i PSM säsongen 2005-2006, 2:a i JSM säsongen 2006-2007 och vunnit Partille Cup 2007.


Här kommer delar av vårt samtal:


Målsättning inför årets USM?
Att ta oss till steg 5 (finalspelet) och väl där kan allt hända.


Förutsättningarna inför USM?
Något sämre lagmässigt det här året eftersom vi inte har något lag i Junior Elit som spelar i göteborgsserien, men individuellt så har säkert många av spelarna blivit bättre eftersom dom hela säsongen har tränat med A-laget.


Truppen i år jämfört med förra säsongen?
Vi hade klart en bredare trupp förra året, men jag tror att truppen är bättre tränade i år. Tyvärr har vi drabbats av ett svårt avbräck genom att Erik jakobsson är korsbandsskadad och dessutom är Dennis Alknäs lite små skadad.
 

Hur tar laget det att vara "allas" favorit till titeln i år?
Vi har pratat en del om detta och det är bara ödmjukhet inför uppgiften som gäller. Men det är klart att det är positivt att alla ser oss som ett bra handbollslag.
 

Hur går dina tankar inför helgen?
Efgtersom vi inte har spelat ihop oss tillräckligt så känns det en smula oroligt, men förhoppningsvis kommer det att gå bra ändå. Vi kan få lite problem med 3-2-1 försvar som Guldkroken bl.a använder sig av men jag hoppas att alla kliver fram och tar för sig under helgen.


Har du några speciella nyckelspelare?Ja det skulle vara Dennis Alknäs och Mv Olle Lindblom, men hela laget betyder mycket. Och alla måste jobba för varandra.


Tack för pratstunden och lycka till i helgen.


FRÅN HPWARTA


MVH.

HANDBOLLSBLADET

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Vi kommer snart tillbaka ännu starkare!MVHHANDBOLLSBLADET FD. Främsta handbollsbloggen online! ...

Av Handbollsbladet Since 2007 - 13 januari 2009 00:44

Efter en lång inaktivitet av oss på Handbollsbladet så funderar vi på en comeback. Vi har sett över resultaten om röstningen angånde just en comeback och listan visar en klar majoritet på att folket där ute vill se mer rykten,nyheter och heta händels...

Av Handbollsbladet Since 2007 - 14 oktober 2008 11:09

Vi vill tacka alla läsare och vi hoppas komma tillbaka med ännu starkare bloggning!Tack för allt! Handbollsbladet! ...

Av Handbollsbladet Since 2007 - 25 september 2008 10:38

Nu är omgång #1 spelat av Allsvenskan. Det har blivit skrällar och även självklara segrar för visa lag. Cyrus började med att skrälla och vann borta mot HP Warta. Sedan kom det ännu en skräll igår när Stavsten vann borta mot topplaget Hallby med Joha...

Av Handbollsbladet Since 2007 - 25 september 2008 09:05

En av Sveriges hetaste handbollsmatcher spelas i Lillekärrshallen på fredag kväll klockan 19:21. En ostraffbar tid att missa och vi som arrangör lovar både fest och action.   Föreningen har gjort en kraftfull marknads- och profileringssatsning av sin...

Ovido - Quiz & Flashcards