Direktlänk till inlägg 4 december 2007

Handbollsrykten

Av Handbollsbladet Since 2007 - 4 december 2007 22:27



Det ryktas.....


...Att Torslanda kommer fr.o.m nästa säsong dra igång en elit satsning på Junior sidan (Damer). THK har kontrakterat en duktig Sävehof tränare som går under namnet Magnus Weistedt som haft Sävehofs duktiga B-flickor. Sävehoftränaren sågs sitta med Torslandas ledning (sportchef) på läktaren hela SM-helgen med anteckningsblock och hela kittet.


...Att Sten Löfgren lämnar tränarposten i Kärra HF efter misslyckanden i PSM och hägnar resterande tid åt göteborgstadslag årgång 1990.


...Att HP Wartas, Henrik Johansson har tankar om ett lagbyte efter sin succé i årets Allsvenskan, vill förmodligen få bättre erbjudanden högre upp i serie systemet.


...Att Redbergslids Joachim Abrahamsson är väldigt missnöjd efter Magnus Wislander och Sten Löfgrens beslut om att inte ta med honom till Sverige cupen som spelas den 14-16 december. Rykten säger att det unga heta löftet inte håller klass med sina konkurenter som t.ex Önnereds Martin Adolfsson, Kärras Mathias Revell och duktiga Andreas Arrman i Sävehof.


...Att Kristoffer Edfeldt har skrivit på med bollklubben Heid efter för lite speltid i junior elit.


...Att Texas Olsson var på väg hem till Stockholm stämmer dock inte eftersom han har flickvän i Göteborg lockar spel på västkusten.


...Att RIKs spelmotor Lars Bernhardsson gör sin sista säsong i den vita dressen och reser söder ut till grannlandet Danmark, där väntas proffspel i svenskklubben FC Copenhagen (FC Köpenhamn)


Fortsätt att maila in rykten: handbollsbladet@live.se


MVH.

Handbollsbladet







 
 
Ingen bild

Handbollslirare

4 december 2007 23:06

AS BRA SIIIIDA!

 
Ingen bild

Stadslaget

4 december 2007 23:07

Hur kan man ta ut sin son i ett stadslag tycker dock inte han har presterat så bra den senaste tiden i junior elite /RIK:ARE

 
Ingen bild

En i mängden

4 december 2007 23:40

riktigt bra sida, fortsätt så här. as kul att läsa!

 
Ingen bild

//S-hofare

5 december 2007 00:45

Grattis Torslanda! Synd för oss i Sävehof, den tränar´n é en förebild för många av oss i S-hof, klar förlust. //Tränare S-hof.

 
Ingen bild

En som vet

5 december 2007 11:08

Magnus Wislander tog ut honom! Så att det ej skulle bli en jävsituation.

 
Ingen bild

aja

5 december 2007 15:56

Skriv vad du heter om du skall ge sådan kritik! Vågar du inte stå för vad du tycker?

 
Ingen bild

Handbollslirare

5 december 2007 17:29

Platsar han ens i heid då, det är frågan?

 
Ingen bild

Prostatan

6 december 2007 23:23

Joachim Abrahamsson platsar inte i stadslaget därav han inte får vara med, tror alla som ej blir uttagna blir missnöjda.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Vi kommer snart tillbaka ännu starkare!MVHHANDBOLLSBLADET FD. Främsta handbollsbloggen online! ...

Av Handbollsbladet Since 2007 - 13 januari 2009 00:44

Efter en lång inaktivitet av oss på Handbollsbladet så funderar vi på en comeback. Vi har sett över resultaten om röstningen angånde just en comeback och listan visar en klar majoritet på att folket där ute vill se mer rykten,nyheter och heta händels...

Av Handbollsbladet Since 2007 - 14 oktober 2008 11:09

Vi vill tacka alla läsare och vi hoppas komma tillbaka med ännu starkare bloggning!Tack för allt! Handbollsbladet! ...

Av Handbollsbladet Since 2007 - 25 september 2008 10:38

Nu är omgång #1 spelat av Allsvenskan. Det har blivit skrällar och även självklara segrar för visa lag. Cyrus började med att skrälla och vann borta mot HP Warta. Sedan kom det ännu en skräll igår när Stavsten vann borta mot topplaget Hallby med Joha...

Av Handbollsbladet Since 2007 - 25 september 2008 09:05

En av Sveriges hetaste handbollsmatcher spelas i Lillekärrshallen på fredag kväll klockan 19:21. En ostraffbar tid att missa och vi som arrangör lovar både fest och action.   Föreningen har gjort en kraftfull marknads- och profileringssatsning av sin...

Ovido - Quiz & Flashcards