Direktlänk till inlägg 7 december 2007

Handbollsrykten 2

Av Handbollsbladet Since 2007 - 7 december 2007 00:04


...Att Carlén x 2 skriver på inom kort för tyska toppklubben Flensburg.


...Att Andreas Palicka efter sin bästa match i räddningsprocent (66%) bevakas hårt utav dansk klubben FC Köpenhamn och enligt landslagsledningen är det dags för Palicka att röra på skorna söder ut.


... Att HK Country breddar truppen, Andreas Larsson är helt klar för spel och flertal juniorer födda 89 lämnar IFK Skövde efter att redan åkt ut i årets upplaga av JSM, blev endast steg 3 och det var droppen för det talangfulla laget.


...Att Borås HK har lagt sig in i jakten på Bollebyggds P-92, efter att Alingsås visade intresse har grann klubben Borås HK 84 visat att man är en klubb som skall stor satsa på pojksidan.


...Att det är kris i Kärra HF A-lag saknas spelare på träningarna och det är oro i klubben. Och storspelaren Andreas "Wadden" Wadstedt lämnar snart klubben efter sin succé i Div 1, väntas bättre erbjudanden högre upp i seriesystemet.


...HK Aranäs storsatsar inför nästa säsong, det är den allsvenska platsen som är målet och genom detta har man redan börjat diskuterat med unga talanger inom göteborgsområdet, spelare som är kontaktade enligt rykterna är följande: Simon Gutesjö (Warta), Tobias Aren (Sävehof) och Didrik Göransson (Borås)


...Den unga och talangfulla Redbergslids vänsterkanten Joakim Backström tar nu på sig handbollsskorna igen efter att ha varit borta pga axelskada. Oturligt nog hoppade axeln ur led under en träning och snacket om ett skadat ledband är just nu väldigt aktuellt. Men det är inget som stoppar Joakim, och han går nu förfullt på träning igen. Det känns oförskämt bra att vara tillbaka så fort, på tanke vad som hände med axeln, säger han själv i en intervju.


Fortsätt att maila in rykten till: handbollsbladet@live.se


MVH.

HANDBOLLSBLADET

 
 
Ingen bild

Chefen

7 december 2007 17:21

Hk Country har full trupp, inga nyförvärv är på G. Andreas är numera en framgångsrik krögare och sponsor till de rödsvarta.

 
Ingen bild

b.b.

8 december 2007 10:14

nån som har koll på skadeläget i ifk ystad inför wartamatchen?

 
Ingen bild

IFK skövde

9 december 2007 00:35

ingen av IFKs skövdes juniorer funderar på att byta till Country insider i truppen

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Vi kommer snart tillbaka ännu starkare!MVHHANDBOLLSBLADET FD. Främsta handbollsbloggen online! ...

Av Handbollsbladet Since 2007 - 13 januari 2009 00:44

Efter en lång inaktivitet av oss på Handbollsbladet så funderar vi på en comeback. Vi har sett över resultaten om röstningen angånde just en comeback och listan visar en klar majoritet på att folket där ute vill se mer rykten,nyheter och heta händels...

Av Handbollsbladet Since 2007 - 14 oktober 2008 11:09

Vi vill tacka alla läsare och vi hoppas komma tillbaka med ännu starkare bloggning!Tack för allt! Handbollsbladet! ...

Av Handbollsbladet Since 2007 - 25 september 2008 10:38

Nu är omgång #1 spelat av Allsvenskan. Det har blivit skrällar och även självklara segrar för visa lag. Cyrus började med att skrälla och vann borta mot HP Warta. Sedan kom det ännu en skräll igår när Stavsten vann borta mot topplaget Hallby med Joha...

Av Handbollsbladet Since 2007 - 25 september 2008 09:05

En av Sveriges hetaste handbollsmatcher spelas i Lillekärrshallen på fredag kväll klockan 19:21. En ostraffbar tid att missa och vi som arrangör lovar både fest och action.   Föreningen har gjort en kraftfull marknads- och profileringssatsning av sin...

Ovido - Quiz & Flashcards