Direktlänk till inlägg 20 februari 2008

Tillbaka från fjällen med flertals handbollsnyheter

Av Handbollsbladet Since 2007 - 20 februari 2008 14:04

Handbollsnyheter:

Johannes Sandgren (90) lämnar Eslöv för lundalaget H43. Han har varit med i Skånelaget som vann Sverigecupen och är med i J-landslaget och ligger i toppen av skytteligan i division 1 södra.


Martin "Prebben" Carlsson har anställts av Backa HK som sportchef.


Gunnar Svensson går från BK Heid till Lundagård.


BK Banér söker en ny tränare till A-laget till nästa säsong.


Att dem skall bilda "Team-Hisingen", alltså endast för Herrjuniorer där klubbarna HP Warta, Torslanda HK, Bjurslätt IF och Backa HK skall ha ett samarbete på juniorsidan. Ser riktigt spännande ut, kan bli något bra.


Ryktas att Önnereds Herrjunior Elit lag kommer att tappa flertals viktiga spelare inom laget eftersom flertals spelare är missnöjda med tränaren och lagets insats i årets upplaga av HJSM. Kanske detta påverkar beslutet om Mathias Revell skall lämna Kärra och gå till Önnered, eller kanske spela en säsong till?


Olle Lindblom är på väg bort från HP Warta efter säsongen, det sägs att IK Nord är närmast hjärtat endast om Nord klarar att avancera sig upp till Div.1 annars väntar bättre erbjudande i Elitserien.


HK Country är årets första seriesegrare och har redan börjat fira guldet. Har redan nu börjat samla in pengar för att ha råd att få spela Div.1 handboll nästa säsong.


Ryktas att Särökometerna Div.3 lag söker tränare tills nästa säsong eftersom legenden Lego har valt att säga upp sitt uppdrag som spelande-tränare i Särö laget.


Bagarn som senast coachade ett göteborgslag var herrlaget RIK, nu ryktas det att han snart är tillbaka i göteborgshandbollen fast på damsidan. Där Sävehof verkar vara intresserade utav hans tjänster.


Talangen Sebastian Lindéll är nog besviken att lånet tog slut med HP Warta, nu är han tillbaka på bänken i elitserien och spelar endast i farmarlaget.

Marc nicklasson utlånad från aranäs till heid resten av säsongen.


MVH.

H-BLADET

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Vi kommer snart tillbaka ännu starkare!MVHHANDBOLLSBLADET FD. Främsta handbollsbloggen online! ...

Av Handbollsbladet Since 2007 - 13 januari 2009 00:44

Efter en lång inaktivitet av oss på Handbollsbladet så funderar vi på en comeback. Vi har sett över resultaten om röstningen angånde just en comeback och listan visar en klar majoritet på att folket där ute vill se mer rykten,nyheter och heta händels...

Av Handbollsbladet Since 2007 - 14 oktober 2008 11:09

Vi vill tacka alla läsare och vi hoppas komma tillbaka med ännu starkare bloggning!Tack för allt! Handbollsbladet! ...

Av Handbollsbladet Since 2007 - 25 september 2008 10:38

Nu är omgång #1 spelat av Allsvenskan. Det har blivit skrällar och även självklara segrar för visa lag. Cyrus började med att skrälla och vann borta mot HP Warta. Sedan kom det ännu en skräll igår när Stavsten vann borta mot topplaget Hallby med Joha...

Av Handbollsbladet Since 2007 - 25 september 2008 09:05

En av Sveriges hetaste handbollsmatcher spelas i Lillekärrshallen på fredag kväll klockan 19:21. En ostraffbar tid att missa och vi som arrangör lovar både fest och action.   Föreningen har gjort en kraftfull marknads- och profileringssatsning av sin...

Ovido - Quiz & Flashcards