Direktlänk till inlägg 26 februari 2008

Det ryktas vilt!

Av Handbollsbladet Since 2007 - 26 februari 2008 15:38


Att om GIK Wasaiterna vinner Div.3 Västra kommer flertals gamla spelare att återvända till Wasaiterna och hjälpa upp sin moderklubb högre upp i seriesystemet. De både gamla rävarna Goudé och Greta har under en längre tid kopplas samman med Wassarna och även flertals spelare från HJSM-GULD laget återkommer.


Att Country som är klara för Div.1 Södra har börjat att leta flertals förstärkningar till truppen och fortsätter att jobba på den ekonomiska delen för att klara av spel i Div.1


Att Bjurslätt Damer som består mestadels av talanger födda -89 kommer inför nästa år värva in lite mer rutinerade spelare som ökar konkurrensen på träningen. Detta kanske ökar chanserna till avancering till Elitserien nästa säsong?


Önnered HJ som satsar inför nästa säsong har redan börjat kontakta unga lovande spelare i åldersgrupperna: 90-91 inför HJSM och Herr junior elit. Kan bli en lyckad satsning eller? (var länge sedan Önnered hade ett sådant bra lag på junior sidan.)


HK Skövde som troligtvis blir ett Div.1 lag nästa säsong har sagt upp samarbetet med IFK Skövde iaf förtillfället.


Återkommer med mera roligare nyheter!


MVH.

H-BLADET



 
 
Ingen bild

&

26 februari 2008 23:38

Redbergslids IKs junior lag skall tas över av A-pojks tränarna som verkligen inte är kompetenta någonstans. Frågan är vad 90rna tycker om detta?

 
Ingen bild

H8 Rik

27 februari 2008 11:02

Varför inte, dem tränarna dem har nu har inte lyckats med 2 bra trupper att ta sig till finalsteget i HJSM. Båda gångerna åkt ur i steg4, kallar jag mer fiasko pga. så mycket tid+kvalitet på truppen dem lägger ner så är ett tränar byte ett bra alternativ.

 
Ingen bild

Vetarn

29 februari 2008 11:39

RIK har inga egna produkter, de värvar duktiga spelare ifrån sämre lag. Vilka spelare som har ingen rutin då det gäller att vara bra när det gäller, vem utom Richard Hanisch har rutin åt sidan? Almir från borlänge HK, nej? Linus A från hedemora, nej? varken ifrån någon 89 heller eller resterade 90er.

 
Ingen bild

Svar till alla

29 februari 2008 21:07

Först svar till h8 :

Jag håller med, juniortränarna har misslyckats med 2 bra trupper men lika så har A-pojks ledarna gjort. Gick bara till steg 4 med 90rna förra året och samma med 91 detta år trots bra spelare. Kanske dags att ta in nya utifrån istället för att plocka tränare från A-pojks sidan som ej ens har en vettig utbildning.

Svar till Vetarn:

Ja RIK får ju ständigt god kritik från andra klubbar, och anledningen till att dem kan få några av landets bästa spelare är ju på grund av sitt anrika namn! När folk fattar att RIK är en föredetta klubb som egentligen är en väldigt dålig förening så kanske folk satsar på andra klubbar vilket ställer RIK framför en hård väg med urdålig ekonomi och ingen bra ungdomsverksamhet. Alla RIK lag har blivit bra sedan A-pojks åldern då man värvar upp till 10-12 spelare. Skamiligt att RIK faktiskt fick pris för ungdomsverksamheten för ett tag sen, + pengar. Ge det till lag som satsar på ungdomarna istället och inte till lag utnyttjar sin gammla position.

Grejen är att om folk fick reda på vilken urusel förening som RIK är så skulle förmodligen flera bidrag ryka. Synd att man faktiskt håller på klubben.

Svara gärna på inlägget =)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Vi kommer snart tillbaka ännu starkare!MVHHANDBOLLSBLADET FD. Främsta handbollsbloggen online! ...

Av Handbollsbladet Since 2007 - 13 januari 2009 00:44

Efter en lång inaktivitet av oss på Handbollsbladet så funderar vi på en comeback. Vi har sett över resultaten om röstningen angånde just en comeback och listan visar en klar majoritet på att folket där ute vill se mer rykten,nyheter och heta händels...

Av Handbollsbladet Since 2007 - 14 oktober 2008 11:09

Vi vill tacka alla läsare och vi hoppas komma tillbaka med ännu starkare bloggning!Tack för allt! Handbollsbladet! ...

Av Handbollsbladet Since 2007 - 25 september 2008 10:38

Nu är omgång #1 spelat av Allsvenskan. Det har blivit skrällar och även självklara segrar för visa lag. Cyrus började med att skrälla och vann borta mot HP Warta. Sedan kom det ännu en skräll igår när Stavsten vann borta mot topplaget Hallby med Joha...

Av Handbollsbladet Since 2007 - 25 september 2008 09:05

En av Sveriges hetaste handbollsmatcher spelas i Lillekärrshallen på fredag kväll klockan 19:21. En ostraffbar tid att missa och vi som arrangör lovar både fest och action.   Föreningen har gjort en kraftfull marknads- och profileringssatsning av sin...

Ovido - Quiz & Flashcards