Direktlänk till inlägg 10 mars 2008

Framtida övergångar?

Av Handbollsbladet Since 2007 - 10 mars 2008 11:57


Önnereds Herrjuniorer verkar få en mindre trupp tills nästa säsong flertals namnkunniga spelare är på väg till andra klubbar, såsom Martin Adolfsson ryktas vara snart klar för RIK även David Olsson är på väg tillbaka till sin moderklubb Kärra HF.


Att HK Country kommer att försöka locka till sig följande spelare tills nästa säsong; Tobias Andersson (Skara HK), Rickard Lövqvist (Skara HK), Erkan Demirbag (IFK/HK Skövde) och Rickard Ek (HP Skövde).


Även om IK Nord klarar sig att kvala upp till Div.1 Södra väntas det att locka unga talanger till Nord, vi har inte förtillfället fått in tips på vilka spelare det kan tänka sig vara utan bara att Nord kommer göra allt för att locka hem bla. Olle Lindblom och andra talanger inom Göteborgsområdet.


Sävehofs Herrjuniorer som i helgen tog hem guld i JSM väntar Tobias Aren på flertals erbjudanden både från Sävehof och andra konkurrent klubbar inom Göteborgstrakten. Andra spelare från Sävehofs -89 uppställning kommer inför nästa säsong leta ny klubbadress enligt flertals rykten som vi har fått in på mailen.


Andreas Wadstedt succe i Kärra har gjort att hans namnteckning skulle vara guldvärt inför nästa säsong. Klubbar som verkar vara intresserade är följande: Aranäs, Önnered och Heid.


MVH.

HANDBOLLSBLADET


 
 
Ingen bild

allvetare

16 mars 2008 21:04

ang countrys nyförvärv så är nästan alla dem klara som står där + nån till sägs de..

 
Ingen bild

Anna

16 mars 2008 22:06

Hejsan! Är detta sant: Att HK Country kommer att försöka locka till sig följande spelare tills nästa säsong; Tobias Andersson (Skara HK), Rickard Lövqvist (Skara HK)? /Anna.

 
Ingen bild

allvetare

19 mars 2008 11:19

dom två du nämner har själva tagit kontakt=)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Vi kommer snart tillbaka ännu starkare!MVHHANDBOLLSBLADET FD. Främsta handbollsbloggen online! ...

Av Handbollsbladet Since 2007 - 13 januari 2009 00:44

Efter en lång inaktivitet av oss på Handbollsbladet så funderar vi på en comeback. Vi har sett över resultaten om röstningen angånde just en comeback och listan visar en klar majoritet på att folket där ute vill se mer rykten,nyheter och heta händels...

Av Handbollsbladet Since 2007 - 14 oktober 2008 11:09

Vi vill tacka alla läsare och vi hoppas komma tillbaka med ännu starkare bloggning!Tack för allt! Handbollsbladet! ...

Av Handbollsbladet Since 2007 - 25 september 2008 10:38

Nu är omgång #1 spelat av Allsvenskan. Det har blivit skrällar och även självklara segrar för visa lag. Cyrus började med att skrälla och vann borta mot HP Warta. Sedan kom det ännu en skräll igår när Stavsten vann borta mot topplaget Hallby med Joha...

Av Handbollsbladet Since 2007 - 25 september 2008 09:05

En av Sveriges hetaste handbollsmatcher spelas i Lillekärrshallen på fredag kväll klockan 19:21. En ostraffbar tid att missa och vi som arrangör lovar både fest och action.   Föreningen har gjort en kraftfull marknads- och profileringssatsning av sin...

Ovido - Quiz & Flashcards