Alla inlägg den 14 maj 2008

Av Handbollsbladet Since 2007 - 14 maj 2008 14:23


...Hisings klubben Kärra HF har ännu inte hittat en tränare på Junior sidan. Just nu har de förra A-pojks tränarna, Sten Löfgren och Kjell Berg tagit över rodret för en tillfällig tid. Kanske detta blir bra för killarna då när dessa rutinerade tränare har en klar syn på hur en försäsong skall gå till.


...Efter en helt outstanding prestation av Källman i Champions League har talangscouters även i Tyskland öppnat ögonen för svensken. En flytt till Kiel kanske blir aktuellt om en säsong eller två?


...GUIF's talangfulla 90 talist Mattias Zachrisson visade stor överklass i kvalet till EM förra veckan, snittet blev 8 mål per match. Ryktas att Förbundskaptenen Anders Lundin har sagt att med lite mer träning och mer mognad för Mattias, så är han snart klar med att ta steget ut i proffslivet.


...Göran Karlsson som tidigare vart i kärra, har redan suttit i gång försäsongen med tjejerna, och syns allt mer i Önnereds Hallen.


...Kristoffer Edfeldt kan vara påväg att lämna Heid, då när Önnered visat intresse.


/MVH HANDBOLLSBLADET - Främsta Handbollsbloggen Online

Av Handbollsbladet Since 2007 - 14 maj 2008 11:39

 

Caroline Levander född 1988, har skrivit på för två år för bollklubben i Frölunda. Levander är vänsterhänt och har ett riktigt bra skott. Har de senaste åren spelat i talangfabriken Sävehof och har utvecklat sin spelstil och styrka. Moderklubb KvIK Sport, Frölunda.


Vi på Handbollsbladet önskar Caroline lycka till i sin nya klubb.


MVH.

Handbollsbladet

Främsta handbollsbloggen online.

Ovido - Quiz & Flashcards