Alla inlägg den 24 april 2008

Av Handbollsbladet Since 2007 - 24 april 2008 14:19

Att IK Nord lockar Kärra HF P91 till klubben med Div.2 spel och att bilda ett hyfsadt bra P-91 lag inför nästa års JSM.


BK Heid kommer att storsatsa på Herrlaget inför kommande säsong och målet är att komma i mitten utav tabellen. Spelare från Heim/Mölndal är på ingång och även några unga talanger från Kungälv och Torslanda är på gång. Håller dem bara stommen och hittar en riktigt bra skytt på H9 så kan detta laget gå bra i Allsvenskan nästa säsong.


GIK Wasaiterna satsar på att vinna Div.2 Västra inför nästa säsong och gå upp i Div.1 Södra. Laget som åkte långt ner i seriesystemet pga. dålig ekonomi är snart tillbaka på ruta ett där allt de roliga började med kval till elitserien med mera. Tidigare rykte att Robert Goude och "Greta" skulle tillbaka till moderklubben är fel, dem stannar i Kärra ännu ett år till. Istället kommer dem värva in flertals hungriga unga spelare från flertals göteborgsklubbar. Som sagt målet är Div.1 Södra efter denna säsong som kommer.


TEAM Hisingen på både dam (Div.1) och herrsidan (Div.2 Västra), ett samarbete mellan Backa HK och Bjurslätt IF. Backa HK drar ner sitt a-lag till Div.4 och lämnar plats för den nystartade klubben TEAM Hisingen i Div.2 Västra. Samtidigt som Bjurslätt lämnar sin damplats i Div.1 till TEAM Hisingen. Spännande projekt! men är detta en lyckosam satsning mot eliten?


HK Kungälv kommer tappa flertals namnkunniga spelare inför kommande säsong i Div.1 Södra efter missat kval uppåt till Allsvenskan. Niklas Larsson succemannen från förra säsongen verkar vara på gång till HP Warta inför kommande säsong och även Kungälvs målvakt verkar vara populär bland Göteborgsklubbarna.


Kärra HF klubben i kris? spelarna lämnar, inga nyförvärv ännu. Nu har silly season börjat rejält och det gäller att inte ligga på lat sidan.


Fortsätt bomba in med massor av mail med handbollsrykten till följande adress: handbollsbladet@live.se


MVH.

HANDBOLLSBLADET

Främsta handbollsbloggen online.

Ovido - Quiz & Flashcards