Alla inlägg den 29 april 2008

Av Handbollsbladet Since 2007 - 29 april 2008 13:38

Nu med stolthet vill vi tacka Redbergslid IK (RIK www.redbergslid.se ) för intresse att samarbeta med våran blogg. Nu börjar det ta fart ordentligt.


Urdrag från: RIKs hemsida.


"Vi länkar


Kanske värt att lägga till som "favorit" i din webbrowser?
Det går ofta rykten på stan om olika spelarövergångar. Oftast kan man inte ta dem på allvar. Men ibland är de riktigt pricksäkra.

På RIK:s hemsida levererar vi enbart nyheter som är officiella från föreningens sida. Ja, vist händer det att man kan läsa om nyheten i lokalpressen dagen innan vi publicerar det på hemsidan. Det beror oftast på flera faktorer. Det kan vara allt från förhandlingstaktiska orsaker till att allt inte är klart eller påskrivet. Ett handslag är inte lika med att vi kan publicera nyheten.

Skvaller älskar nog de flesta. Det kan man konstatera när de så kallade "damtidningarna" med kändisskvaller säljer bäst. En sådan bra och seriös tidning som Illustrerad Vetenskap kommer långt ner på försäljningslistan.

Därför länkar vi till en handbollsblogg som tillgodoser behovet att veta tidigt även om det inte alltid är rätt.

Bloggen heter Handbollsbladet. Håll tillgodo."
handbollsbladet>>

TACK RIK


MVH.

HANDBOLLSBLADET

Främsta handbollsbloggen online.

Av Handbollsbladet Since 2007 - 29 april 2008 13:29

Först och främst vill vi tacka insändaren "Kummin" för ett flertals intressanta rykten.


Att Ulf Andersson går till Önnered ställer till det lite för Aranäs. Men M. Bjärring (M6) från RIK kan vara på väg in i Aranäs trupp. 


Heid är ute och jagar spelare men finns ekonomin? 


Drott jagar spelare och behöver det verkligen, Olle Lindblom lär vara en intressant för Drott lägret och även Johan Brännberg är en spelare man jagar.


Alingsås är endast ute efter en spalere till sen är truppen klar och börja matcha inför nästa säsong.


Malmö är på många spelare framförallt spelare inom Göteborg. Kanske detta beror på att det är Handbollens huvudstad.


Mathias Revell har nu skrivit på för Önnered HK och lär vara en man för både JSM laget och A-laget. Och Joakim Abramsson som gjorde bra ifrån sig på GSM (Gymnasium SM) lär få en hel del intressanta klubbar efter sig eftersom en plats i RIKs juniorlags första uppställning blir allt svårare. Sägs vara Önnered som är ute efter denna spelaren.


MVH.

HANDBOLLSBLADET

Främsta handbollsbloggen online.


Ovido - Quiz & Flashcards