Alla inlägg den 3 juni 2008

Denna nyhet handlar endast om klubbarna ute i V. FRÖLUNDA.


Klubbarna de handlar om är följande: BK HEID, ÖNNERED, KvIK SPORT, V Frölunda.


Det går rykten om ett sammarbete mellan de tre mindre klubbarna ute i Frölunda. (Heid, KvIK SPORT, VF) ett sammarbete mellan dessa klubbar är ruskigt bra både ekonomisk och elitsatsning eftersom på herrsidan, ligger BK Heid i Allsvenskan och kan bli farliga redan i år om dem får till det. Men underifrån måste det förbättras, b-laget ligger idag i div.4 och det är inte lätt att locka spelare till A-laget som inte är garanterad speltid i Allsvenskan att spela gubbhandboll i Göteborg. Därför så tycker vi på handbollsbladet att en satsning mellan BK Heid och VF på herrsidan skall bli för att kunna utmana ÖNNERED redan i år.


Heids damsida ligger i dag i elitserien men har ett farmarlag i Div.2 och ett ihopslagning med SPORT gör att man kan ha ännu en breddare och starkare A-trupp som gör att man kan utmana de större lagen i elitserien.


VEM VET! Kanske bli fiasko, men vi tror på en lyckad satsning för Frölundahandbollen(Göteborgshandbollen).


ÖNNERED:

Det har snackats att Önnered HK har värvat en hel del spelare på juniorsidan, men inga klara övergångar ännu!?. Det kanske var väl för mycket snack och rykten som har mailats in...


Även snackas det att man tappar spelare till Marocko, är det en satsning på karriären? eller vill man bara ditt för att sola och bada? Det är frågan. Tror mer på en satsning på hemmaplan gynnar både dig själv och ÖNNEREDs egna satsning!


Detta var allt om FRÖLUNDA HANDBOLLEN idag.


MAILA IN MER till: handbollsbladet@live.se



Ovido - Quiz & Flashcards