Alla inlägg den 12 juni 2008

Av Handbollsbladet Since 2007 - 12 juni 2008 12:50

Tony Heeringson heter vår nya målvakt. Han kommer från IK Sävehof och är född 1988. Han har haft ögonen på sig från HK Aranäs sen han fullständigt spikade igen i JSM-finalsteget i Partillebohallen mot oss. Tony har inte riktigt fått chansen under två säsonger bakom burväktarna Robert Bladh och Hreidar Gudmundsson och valde att spela för oss vilket vi tycker är mer än trevligt.


Tony är en tät målvakt som kommer att tillföra Aranäs mycket i årets Allsvenska, han har potential att bli en mycket bra burväktare. Han är också i rätt ålder för vår trupp och passar bra in i vår profil. Nu har vi en riktigt bra målvaktsuppställning som kommer att göra att alla målvakter kommer lyfta sig rejält.


Källa: www.hkaranas.se


MVH.

HANDBOLLSBLADET

Av Handbollsbladet Since 2007 - 12 juni 2008 10:12

GIK Wasaiterna börjar få ihop en riktig stark trupp i Div.2 Västra. Redan klara spelare för truppen: Phyttinen, Mikael - Etim, Emem - Sekulic, Sasa.


Vi får in frågor konstant om "Team Hisingen", vi kan dock klar göra att det är en handbollsklubb på Hisingen. Men om dem har en slagstark trupp för att ta en Div.1 plats är i dagsläget omöjligt.


Önnered HK, satsar riktigt ungt i år och tar upp en heldel juniorer i A-truppen.


IFK Tumba stor satsar och sätter ett hyfsadt högt mål. Slutspel är det som räknas!!!


Adam Krantz i IK Nord sägs har tackat nej till RIKs A-lag. Eftersom han är garanterad A-lagsspel i IK Nord och har ett hyfsadt starkt juniorlag är det som avgör.


Sävehof har förstärk laget rejält och kommer få en riktig stark och bredd trupp. Både för A-laget och farmar laget S-HOF.


Andreas Adolfsson är nu klar för HP Warta.


Tränaren, Fredrik Stockman är fortfarande klubblös.


MAILA IN TILL: handbollsbladet@live.se









Ovido - Quiz & Flashcards