Alla inlägg den 10 september 2008

Av Handbollsbladet Since 2007 - 10 september 2008 10:14

1 Malmö


Inte så mycket att snacka om! Malmö har värvat smart och satsar mot elitserien! Klar etta!


2 Kristianstad



Ett publik lag och bra ungdomsverksamhet gör att dem kan vara att räkna med i år! Svår slagna hemma och att klara sig till elitserien måste vara målet för skånepågarna.

3 O/V Helsingborg.

Kommer att göra allt för att undvika kvalplats och försöka komma på 1-2 plats för att vara klara direkt! Blir en rolig säsong att följa.



4 Hallby


Johan Petterson vid rodet kan allting hända. Om han spelar själv, höjer det laget rejält och det kan avgöra vid jämna matcher! Top4 borde dem vara med och slåss om.



5 IVH Västerås


Ett lag som spelar bra på hemmaplan och sämre på borta plan kommer hamna i mitten av tabellen. Men just nu blir dem rankade på en femte plats.



6 Hästö


Värvat en hel del från lokal konkurrenten IFK Karlskrona och kommer försöka att hamna på den övredelen av tabellen. Starka hemma och har ett bra försvarsspel som dem kommer långt på.



7 Stavsten


Ett lag som är på gång. Har alltid varit en underdog som kämpar sig upp i serierna. Är det dags och fortsätta att värva in utländska spelare för att avancera upp i Allsvenkan med?


8 Aranäs


Har mycket publik hemma och spelar 3-2-1 försvarsspel som gör att man snabbt kan få enkla kontringsmål. Undrar om dem kommer att klara av den ranking.



9 Anderstorp


Ett lag som att kämpar till sig poäng! Kommer ta sina poäng för att undvika nerflyttning!



10 Önnered


Laget består av flertals unga talanger och kommer att kämpa sig för att hålla sig kvar!


11 Warta


Ett lag som är på ner gång. Hade ett riktigt bra lag förra året men tränaren lär få kämpa med att klara att hålla kvar laget i Allsvenskan och även att försäkra sitt egna kontrakt. Har inte fått tillräckligt bra spelare för att täcka upp deras förluster.



12 Heid


Ett riktigt ungt lag som är på gång! Men i årets upplaga av allsvenskan blir det tufft.



13 Cyrus


Inte värvat speciellt mycket, några spelare från Hallby men så mycket mer är det inte. Kommer få kämpa för att hålla sig kvar.



14 Karlskrona


För lite klass spelare, inte erat år... Ni åker tyvärr ut ur allsvenskan.


MVH.

Handbollsbladet

Ovido - Quiz & Flashcards